Organisatie
Energieweg 8
1271 ED Huizen
Gemeente Huizen
Noord-Holland

Telefoon: 
035 - 524 51 56
E-mail: 

Stichting Vier het Leven

Vier het Leven organiseert activiteiten van deur tot deur voor ouderen. U wordt thuis opgehaald voor bioscoop, theater of concert. Ook ouderen met een rollator of rolstoel zijn van harte welkom.

U geniet van een drankje tussendoor en wordt na afloop weer veilig thuisgebracht. U kunt geheel vrijblijvend het programma voor in uw regio aanvragen. Als u mee wilt, kunt u zich per activiteit aanmelden. Per activiteit betaalt u de vermelde arrangementsprijs. Bij het arrangement zijn inbegrepen: het kaartje, de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten. Ook ouderen met een rollator of rolstoel zijn van harte welkom. 

Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Een lokaal initiatief dat is uitgegroeid tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland. Bent u op leeftijd en komt u weinig buiten de deur? Ga dan met ons mee! Stichting Vier het Leven organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor ouderen (vanaf 65 jaar). Geniet met een klein gezelschap van een heerlijke middag of avond uit! Wij begeleiden u persoonlijk van deur tot deur. Want samen uit is samen genieten! 

 

Gebiedsgids