Activiteit
06
Mei
van 15.00 - 16.00 uur
Bergse Linker Rottekade 435
3069 LV Rotterdam
Gemeente Rotterdam
Zuid-Holland

Telefoon: 
010 220 10 60
E-mail: 
Gebiedsgids Rotterdam

Eerste Zondagmiddagconcert | 6 mei 2018

Ommoordse Veld, Kinderboerderij De Blijde Wei | Bergse Linker Rottekade 435 | Zondag 6 mei | 15.00 - 16.00 uur |

Het concert op 6 mei is van 15.00-16.00 uur en het is, zoals altijd, gratis toegankelijk. U bereikt de kinderboerderij via de President Wilsonweg en het Kikkerpad, tenzij u op de fiets komt dan kunt u ook langs de Rotte fietsen.

Dit seizoen starten we met een Barbershopkoor. Hier volgt wat zij over zichzelf vertellen: 
De Mainport Barbershopsingers (MBS) is een a-capellamannenkoor uit Rotterdam. Het koor is sinds de oprichting in 1992 het enige in zijn soort in Zuid Holland. MBS is met ca. 55 leden één van Nederlands grootste barbershopkoren en behoort tot de top 3 van Nederland. De MBS heeft altijd een grote voorliefde gehad om barbershop te zingen. Maar barbershop is maar één kleur van ons groeiende palet aan genres die we zingen, door de jaren heen hebben we van alles gezongen van barbershop, rock, pop, jazz, Nederlandstalig, smartlappen  en opera. We hebben besloten dat er geen limiet is aan wat we kunnen doen! We zijn erg blij dat we mee mogen doen aan de concertreeks in het Ommoordse Veld vooral omdat we een aantal leden hebben die in Ommoord wonen en het altijd leuk is om een keer in je eigen omgeving op te treden.

De werkgroep Ommoordse Veld Open en Groen heeft een homepage; hier vindt u informatie over de activiteiten van de werkgroep.
 

Example PHP code

Time: 19:58

Example PHP code

Time: 19:58

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
Een werkgroep van bewoners van Ommoord, aangesloten bij de Bewonersorganisatie Ommoord.
Ommoord - Zevenkamp