Voorziening
Mosoelstraat 20
3193 EL Hoogvliet
Telefoon: 
010-4161488

LCC De Zevensprong

Mosoelstraat 20 3193 EL Hoogvliet Nederland Nederland

Per oktober 2016 is LCC De Zevensprong omgedoopt tot Huis van de Wijk

De Zevensprong is sinds 2006 een lokaal cultuur centrum (LCC). Daarvoor was het een buurthuis. Sinds 2006 worden alleen nog activiteiten georganiseerd die betrekking hebben op, of met, kunst en cultuur. Daarnaast verzorgt het LCC ook nog theatervoorstellingen voor jong en oud. Het LCC is tot stand gekomen om voor iedereen kunst en cultuur binnen handbereik te brengen. Daarom zijn de toegangsprijzen laagdrempelig gehouden.

Voor de theatervoorstellingen vragen wij aan de mensen om van te voren te reserveren, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Reserveren kan van maandag t/m donderdag tijdens kantooruren van 9.00 - 16.00 uur op telefoonnummer 010 - 416 14 88.

Als Lokaal Cultuur Centrum biedt de Zevensprong naast de reeds bestaande activiteiten het volgende:

  • een podium voor gevestigde 'traditionele' muziek- en dansgroepen en koren
  • debutantenpodium voor jongerencultuur
  • een ontmoetingsplaats voor Hoogvlietse oud- en nieuwkomers
  • een presentatie van en forum voor stedelijke gezelschappen
  • expositiemogelijkheden
  • een presentatieplek voor scholen
  • openbare repetities

U kunt de theaterzaal van LCC de Zevensprong huren voor culturele- of zakelijke doeleinden. Voorwaarde is echter, dat uw evenement een theatrale invulling heeft en wordt uitgevoerd in onze zaal.

De intieme sfeer, de keur aan technische apparatuur, de know-how en de professionele inzet van onze medewerkers maken uw bijeenkomst tot een onvergetelijke gebeurtenis.

LCC de Zevensprong kan het compleet regelen: catering, entertainment en de gehele organisatie. Voor uw lezing, politiek café, presentatie of culturele activiteit waarbij een act, presentator, muzikale invuilling, enz. van toepassing is, vormt LCC de Zevensprong een unieke locatie.

Heeft u interesse gekregen, dan kunt u contact opnemen met mevr. Marja de Vries, telefoonnummer 010 - 416 14 88.

LCC Zevensprong  is gevestigd aan de Mosoelstraat 20 te Rotterdam.