Bistronomie Vidiveni is een moderne, laagdrempelige bistro met een ambachtelijke keuken waar vooral gewerkt wordt met streek- en seizoensproducten. Wat Vidiveni bijzonder maakt, is dat dit een leer- werk bedrijf is en waar met veel aandacht voor de seizoenen gekookt wordt.
In onze keuken werken wij met verse ingrediënten en het merendeel met regionale- en seizoensproducten die op ambachtelijke wijze bereid worden.
Van woensdag t/m zaterdag kunt u tussen 11.00 en 17.00 uur bij ons genieten van koffie met gebak, een heerlijke lunch met luxe broodjes, sandwiches en rijkelijk gevulde verse salades.
Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor het diner. Wij hebben een heerlijk driegangen keuzemenu. Daarnaast serveren wij voor-, hoofd- en nagerechten van onze uitgebreide à la carte kaart. Uiteraard heeft u de mogelijkheid uw diner uit te breiden met één of meerdere tussengerechten
Voorgerechten:
Huisgerookte zalm met bloemkool en mosterddressing € 9,95
Tartaar van Vechtdal-rund met beef jerkey € 9,95
Gekarameliseerde witlof met creme van cashewnoot € 9,95
Hoofdgerechten:
Biefstuk en stoof van hert met vlierbesjus € 21,50
eendenborst met pastinaak en biet € 21,50
kroketjes van aubergine met prinsessenbonen € 16,50
Nagerechten:
wentelteefje met kaneel roomijs € 7,50
proeverij van 5 huisgemaakte zoete lekkernijen € 7,50
Hollandse kazen € 10,5
De naam komt van de bekende uitspraak van Julias Ceasar; veni, vidi, vici. Dit betekent; ik kwam, ik zag, ik overwon. Dit komt voort uit de visuele aantrekking en bijzondere geschiedenis van het pand, je kunt er niet omheen.
Maandag en Dinsdag - Gesloten
Woensdag t/m Zaterdag - 11.00 - 00.00
Lunch 12.00 16.30
Diner 17:00 - 22:00
Zondag - Gesloten